Uw organisatie


"Doe waar u goed in bent, wij doen de rest!"

van Velthoven, Business Controllers

Uw organisatie

Uw organisatie staat centraal!
Voor ons is dat vanzelfsprekend! Van uw huidige adviseurs ondervindt u dat helaas niet altijd. De rol van Van Velthoven, Business Controllers is dat wij zorgen dat u uw volledige aandacht heeft bij uw kernactiviteit en met grote mate van efficiency en effectiviteit.

Lees meer »
Uw organisatie staat centraal!
Voor ons is dat vanzelfsprekend! Van uw huidige adviseurs ondervindt u dat helaas niet altijd. De rol van Van Velthoven & Van het Hof, Business Controllers is dat wij zorgen dat u uw volledige aandacht heeft bij uw kernactiviteit en met grote mate van efficiency en effectiviteit.

Ontzorgen.
Door kosten beheersing en kosten besparing realiseren wij met u het maximale rendement.

Doe waar je goed in bent, wij doen de rest!
Meedenken, maar vooral ook meedoen. Met U wordt het doel bepaald en met uw plannen we de route om dat doel te realiseren. De uitvoering kunt u zelf verzorgen of deels dan wel volledig aan ons uitbesteden. Onze inzet en daardoor Uw kosten geven wij helder weer. U heeft de vrijheid te kiezen tussen inzetverplichting of resultaatverplichting en tussen uurtje-factuurtje of fixed price.
Basis blijft inzichtelijkheid en beheersbaarheid.

Uw kosten zijn volledig transparant en “In Control”.

Indien Uw organisatie gereed is om de door ons aangegeven werkzaamheden zelf uit te voeren stimuleren wij dat graag, mits we beiden overtuigd zijn van een tijdige en betrouwbare uitvoering. Ten alle tijden fungeren wij als back up, waardoor de continuïteit van de werkzaamheden in uw onderneming is gewaarborgd.

Uw organisatie staat centraal!

Van Velthoven, Business Controllers kijken verder dan alleen Uw boekhouding. Denk aan onder andere werkzaamheden als personeelszaken, logistiek, secretarieel en automatisering van Uw onderneming. Uw organisatie staat centraal, daarom is het bijzonder belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek het werk met plezier uitvoert, dat de processen, werkinstructies, taken en bevoegdheden helder en duidelijk zijn, dat contracten en verzekeringen actueel zijn.

Uw organisatie staat centraal!

Het gaat ons om Uw onderneming in de volle breedte.